Sorodni izdelki na trgu

Pri iskanju podobnega izdleka po internetu vas bo sled med drugim pripeljala tudi do spodnjih strani, ki opisujejo in predstavljajo izdelke za namen zaščite kolesarja pred vremenskimi vplivi.


Ime strani Naslov Komentar
dryve www.dryve.ch Ideja pripeljana do izdelka pripravljenega za proizvodnjo. Lahka in enostavna steha, z enostavnim pritjevanjem na kolo. Cena še neznana.
roofbi en.roofbi.com Francoska zložljiva streha z bočno zaščito, testirana v močnem vetru. Videna tudi že v Ljubljani. Cena 118€.
VELTOP www.veltop.eu Zelo zanimiva delno zložljiva streha s pomičnim pleksi prednjim delom, razvita v Franciji na prodaj od leta 2008. Cena 299€.
RainGo Accurateventures V devedesetih razvita in patentirana streha z bočno zaščito. Cena neznana.
Pelerina Pelerina Ena od možnih zaščit pred slabim vremenom je tudi pelerina. Cena za povprečno kvaliteto okoli 35€.
Drybike http://drybike.nl Držalo za dežnik, ki se pritrdi na krmilo kolesa. Cena 17,50€.
Bike Umbrella www.bikeumbrella.com Posebno oblikovan patentiran dežnik z držalom za pritrditev na krmilo kolesa. Cena 29,35L.
ZIPPER www.zzipper.com Pleksi zaščitna lupina, ki zaščiti celotno telo razen glave. Cena od 175$ naprej.
Windwrap http://windwrap.com Še ena pleksi zaščitna lupina. Cena od približno 120$ naprej.
go-one www.go-one.us Lahko vozilo iz umetne mase, ki pod svojim ogrodjem skriva kolo. Cena se začne pri slabih 8.000$ in je odvisna od izbrane opreme.
Versatile www.flevobike.nl Lepotec na osnovi tricikla na nožni pogon. Cena 7.800€.
DRYMER www.drymer.nl Tricikel s streho in pomožnim električnim motorjem, ki razvije hitrost na motor do 25km/h. Cena približno 7.000€.
AERO rider www.aerorider.com Še eno lahko vozilo iz steklenih vlaken na osnovi tricikla ter z dodatkom elektro motorja. Dosega hitrosti tudi do 45km/h. Cena 7.500€.
CYCLE SOL www.ecofriend.org/cycle-sol Kolesu podobno vozilo z elektro motorjem in streho iz sončnih celic, ki lahko brez vrtenja pedal doseže hitrosti do 24km/h. Zanj bo baje potrebno odšteti manj kot za moped.
ThisWay www.redtop.se Nagrajeni model kolesa s prozorno streho iz kompozitnih materialov. Lep design in vremenska zaščita kolesarja sta tisti ključni točki, ki naj bi privabili množice k nakupu. Cena še ni znana.
drybike www.drybike.com Nepremočljive, zračne in izolirane zaščitne "vrečke" za roke, ki zajamejo celotno ročko na krmilu vključno z zavorno ročico. Cena približno 30$.

Če radi kolesarite ...

... in ste iz Ljubljane ali pa zaradi zaposlitve, šole, teden preživljate v Ljubljani si lahko na strani MTB poti po okolici Ljubljane najdete sebi primerno traso za rekreacijo.
Nevidno je lahko ceneje

Na novo ustanavljate podjetje, prenavljate svoj IT, optimizirate stroške, za vse to je pravi en naslov: www.flipit.si